Dženan Lončarević

INFORMACIJE

Dženan Lončarević – Biografija

Dženan Lončarević je poznati pop pevač divnog glasa. Rođen je 1975. godine u Prijepolju, gde je završio osnovno i srednje obrazovanje. U Beograd doselio se 2006. godine, kada i njegova popularnost počinje da raste.

Pevačka karijera Dženana Lončarevića

Dženan važi za pevača koji pravi zaista odličnu atmosferu, a svoju publiku uvek obraduje pesmama koje leče dušu za sva vremena. Svoj prvi album pod nazivom “Nikome ni reč” izdao je 2007. godine za City records, na kojem se nalazilo četrnaest pesma. Nakon objavljivanja prvog albuma Dženan je izdao još četiri studijska albuma koji su imali zaista velikog uspeha, kao i preko dvadeset prelepih singlova među kojima su “Starim sam”, “Loša”, “Cvete beli”, “Dio moga tijela”, “Otkad nema nas”, “Ovo je moj grad” i drugi.

Najveći hitovi Dženana Lončarevića su “Nikome ni reč”, “Kazino”, “Laufer”, “Dobro je to”, “Dva su koraka”, “Loše su godine”, “Šta mi je, šta mi je”, “Kap u moru”, “Mirno spavaj”, “Da si tu” i mnoge druge publici veoma drage pesme. Snimio je i duete sa Ognjenom Amidžićem ( “Pozitiva” ), sa Indirom Radić ( “Ima tuga ime, ulicu i broj” ) i sa Eminom Jahović ( “Beograd priča” ). Dženan je u svojoj karijeri takođe zabeležio i tri nastupa na Budvanskom festivalu, na kojem je jedne godine osvojio i nagradu za mediteranski zvuk.

Porodica Dženana Lončarevića

Dženan Lončarević uspeo je svoju porodicu vešto da sakrije od medija, te se do skoro nije ni znalo ništa o njegovom privatnom životu. Dženan se oženio još pre nego što je i postao poznat javnosti, a supruga mu je i podarila nasledniicu koju skriva od očiju javnosti.

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA