Dragan Kojić Keba

INFORMACIJE

Dragan Kojić Keba – Biografija

Poznati folk pevač Dragan Kojić Keba rođen je 07. oktobra 1963. godine u Klupcima, gde je proveo detinjstvo. Danas radi u Beogradu, gde i živi sa svojom porodicom.

Pevačka karijera Dragana Kojića Kebe

Dragan Kojić Keba je veoma poznat i uspešan u svom poslu. Svoj prvi album objavio je 1984. godine pod nazivom „Dva jarana“ koji je imao popriličnog uspeha. Nakon njega Dragan Kojić nastavio je da niže uspehe i u svojoj bogatoj karijeri izdao je još osamnaest albuma i sedam kompilacija.

Poznati folk pevač zabeležio je mnoštvo učešća na raznim muzičkim festivalima. Njegovu poznatu numeru „Plavo oko plakalo je“ presdstavio je publici na festivalu Ilidža 1989. godine. Od tada ova pesma je postala nenadmašni hit svog vremena kao i mnoge druge koje je darivao svojoj publici.

Najveći hitovi Dragana Kojića Kebe su „U snu ljubim medna usta“, „Cvećar“, „Sanjam“, „Procvetala lipa stara“, „Bre Gidi Džanum“, „Ćutale su usne naše“, „Bog mi je svedok“, „Da me ljubiš“, „Druge usne tražio sam“, „Ko te ima taj te nema“, „Kukavica“, „Najlepša si uspomena“, „Ne dirajte uspomene te“, „Nemam drage, nemam druga“ i druge numere i danas drage i slušane od strane njegove verne publike.

Porodica Dragana Kojića Kebe

Dragan Kojić Keba u srećnom braku je dugi niz godina sa suprugom Oljom, koja mu je podarila ćerku i sina. Sin Igor bavi se fudbalom, a ćerka Nataša je takođe u muzičkim vodama kao i njen otac.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI