Cvija

INFORMACIJE

Stefan Cvijović Cvija – Biografija

Stefan Cvijović Cvija je pevač i producent koji se bavi pretežno rap i pop muzikom. Rođen je 03. avgusta 1989. godine u Beogradu.

Muzička karijera Stefana Cvijovića Cvije

Cvija je pripadnik mlađe populacije producenata. On je vlasnik podukcijske kuće Hit Music Production. Počeci njegove muzičke karijere povezuju se sa njegovom saradnjom sa mnogim poznatim estradnim umetnicima, a zvanično je na muzičkoj sceni od 2006. godine.

Svoj prvi album Cvija je objavio 2008. godine pod nazivom Taj rad. Dve godine od prvog ostvarenja došao je i drugi album koji se zove I dalje sam tu. Godine 2011. obradovao je svoju publiku sa trećim albumom Nisam mogao da ćutim. Mlađe  generacije su njime oduševljne, a pogotovu ženski rod. Cvija važi  za miljenika ženske publike, koji je veoma ambiciozan i iskren.

Najveći hitovi Stefana Cvijovića Cvije su “Neka je boli”, “Zanjiši kukovima”, “Noć za nas”, “Večeras”, “Pozovi me”, “Volim to što radiš”, “Crni sin”, “Jače od vina”, “Ne plači”, “Brzina”, “Ubila si me”, “Mogu ja bez ljubavi”, “Bogu hvala”, “Rulet” i druge pesme publici drage, koje se mogu čuti po noćnim klubovima i mladalačkim žurkama.

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI

1. Brzina