Boban Zdravković

INFORMACIJE

Boban Zdravković – Biografija

Slobodan Boban Zdravković rođen je 16. maja 1962. godine u Nišu. Bavi se muzikom od 1982. godine pa do danas i to narodnom turbo folk muzikom.

Pevačka karijera Bobana Zdravkovića

Prvi album izdao je 1982. godine pod nazivom „Volite se i pevajte buzuki“. Nakon toga izdao je još 16 albuma u svojoj karijeri. Pesma „Ne dolazi“ postaje veoma popularna širom naših prostora, a svoje mesto našla je na albumu „Praštam ti dušo“.

Boban Zdravković nije preterano zapažan i ne eksponira se mnogo u javnosti, ali svojoj publici podario je mnoge hitove koje moramo spomenuti: „Sve ljubavi moja“, „Marakano“, „Danju spavam“, „Pogledaj u nebo“ i mnoge druge numere kojima je uveseljavao svoju publiku. Bio je jedan od veoma traženih i popularnih izvođača devedesetih godina. Ostao je veoma zapažan i ulogom u animiranom filmu Džet-set, gde je bio jedan od glavnih aktera.

Boban Zdravković je neženja i još uvek uživa u momačkom životu. Nastupa, živi i radi u Srbiji i inostranstvu i uživa u sportu. Njegova strast pored muzike kojom se decenijama bavi i sport. Voli da se rekreira igrajući fudbal i tenis.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA