Ana Bekuta

INFORMACIJE

Ana Bekuta – Biografija

Gordana Nadežda Polić svima poznata kao Ana Bekuta, pevačica narodne muzike, rođena je 6. septembra 1959. godine u Pribojskoj Banji. Svoje umetničko ime potiče iz 1985. godine, jer je u periodu kada je počinjala karijeru na estradnoj sceni bilo dosta pevačica koje su nosile isto ime kao i ona.

Pevačka karijera Ane Bekute

U svojoj bogatoj pevačkoj karijeri Ana Bekuta nizala je uspehe. Svoj prvi album snimila je 1985. godine pod nazivom “Ti si mene varao”, koji je bio odlično prihvaćen od strane njene publike. Nakon toga nizala je albume kojih je do sada objavila šesnaest, a najistaknutiji bili su “Uvek postoji nada”, “Taj život moj”, “Sve je bolje od samoće”, “Svirajte mi onu pesmu”, “Manite se ljudi” i još drugih koji su ostavili neizbrisiv traf u njenoj karijeri.

Najveći hitovi ove velike pevačice su “Tugo moja crnooka”, “A i ti me iznevjeri”, “Ti mi trebaš”, “Oluja”, “Kralj ponoći”, “Ostavljena ja”, “Manite se ljudi”, “Crven konac”, “Zlatiborske zore”, “Imam jedan život”, “Ja nisam rođena da živim sama”, “Brojanica”, “Sve sam stekla sama” i druge numere koje su i dan danas rado slušane. Takođe su svojoj karijeri zabeležila je brojne nastupe na raznim festivalima.

Porodica Ane Bekute

Ana Bekuta živi i radi u Beogradu. Vrlo mlada rodila je sina Igora i krenula da se bavi muzikom kako bi ona i sin što bolje živeli. Od 2012. godine je u srećnoj emotivnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem.

 

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA