Ana Bebić

INFORMACIJE

Ana Bebić – Biografija

Hrvatska pop pevačica Ana Bebić rođena je 07. maja 1986. godine u Metkovićima, u Hrvatskoj. Ana je u rodnom mestu provela detinjstvo, a oduvek je imala veliku podršku od sestre Zrinke i brata Ivana.

Pevačka karijera Ane Bebić

Ana Bebić je mlada i pespektivna estradna umetnica koja je postala poznata javnosti nakon svog učešća u takmičenju Operacija trijumf, gde je imala velikog uspeha. Ova talentovana pevačica sada je član grupe FM i nada se velikoj karijeri. U svojoj karijeri koja je još uvek u usponu imala je dosta bitnih momenata, a jedan od njih je njen duet sa Severinom Italiana, koji je postao veliki hit za jako kratko vreme.

Ana Bebić se oprobala i u glumačkim vodama u seriji “Žene sa Dedinja”, gde je glumila sa svojom koleginicom Milicom Majstorović, sa kojom se takmičila u Operaciji trijumf. Najveći hitovi Ane Bebić pored Italiane su “Zato mrzim spore stvari” i “Preživeću”.

Porodica Ane Bebić

Ana Bebić smatra da je još uvek rano za brak, jer je dosta posvećena radu na svojoj karijeri. Uživa u srećnoj vezi sa svojim momkom Filipom. Njen dečko je takođe član grupe FM.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI