Amar Gile Jasarspahić

INFORMACIJE

Amar Gile Jašarspahić – Biografija

Amar Jašarspahić, poznatiji kao Gile, pevač narodne muzike rođen je 30. decembra 1990. godine u Zenici. Muzikom se bavi od malena, a svoj talenat nasledio je od majke koja je takođe popilično muzikalna.

Muzička karijera Amara Jašarspahića

Amar je veoma talentovan pevač, koji se za kratko vreme izdvojio kao odličan i veoma tražen pevač. Poseduje neverovatne glasovne mogućnosti, a takođe važi i za umetnika koji pravi odličnu atmosferu gde god da zapeva. Amar Jašarspahić je bio i pobednik muzičkog takmičenja Zvezde granda, kada ga je publika i zavolela.

Iako ne broji godine iskustva u muzici iza sebe, Amar je osvojio mnogobrojne nagrade sa različitih muzičkih manifestacija. Tako je i 2015. godine zasluženo postao Idol nacije u BIH, a 15. aprila iste godine postao počasni građanin grada Kaknja. Svoj prvi album objavio je 2013. godine pod nazivom “Čovek tvoga sna”, koji je imao velikog uspeha.

Često se njegove pesme mogu čuti na svadbama, krštenjama i drugim veseljima koja se uveličaju zvucima Amarove pesme. Najveći hitovi Amara Jašarspahića “I ja sam nečije dete”, “Pijano”, “Koliko para toliko muzike”, “Ne prestaju moje kiše”, “Zašto sam sam” i druge publici drage numere.

Porodica Amara Jašarspahića

Amar je srećno oženjen i uživa u ljubavi i drugarstvu koje mu pruža njegova supruga Ena Sarajlić, koja mu je najveća podrška u svemu. Plod njihove velike ljubavi je sin Daris, sa kojim Amar provodi svo svoje slobodno vreme.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA

TEKSTOVI