Amadeus bend

INFORMACIJE

Amadeus bend – Biografija

Amadeus bend osnovan je 1997. godine u Leskovcu. Veoma popularna pop grupa, posebnu pažnju privukla je mlađim generacijama, kao i publici nežnijeg pola. Grupu sačinjavaju članovi Bojan Tasić, Bojan Stanimirović, Bojan Zlatanović, Aleksandar Stanimirović i Milan Kordulup. Talentovani, mladi momci za vrlo kratko vreme osetili su ogromnu popularnost i slavu. Najpopularniji je vokal Bojan Tasić zvani Džaja, ali odmah za petama su i ostali članovi benda.

Pevačka karijera grupe Amadeus bend-a

Izdavačka kuća talentovanih momaka je City records. U svojoj karijeri izdali su do sada sedam albuma, i četiri kompilacije. Prvi album objavljen je 2002. godine pod nazivom “Kupi me”, koji im je i doneo najveću slavu. Njihove pesme i stare i nove veoma često su slušane i tražene po noćnim klubovima i kafanama.

Nakon toga izdali su i albume “Takvi kao mi”, “100 posto”, “Večeras”, “Ljubav i hemija”, “Nije svejedno” i “Krv i navike”. Veoma slušane i pesme koje moramo pomenuti su hitovi “Iznad kolena”, “Čija si nisi”, “Kupi me”, “Lažu te”, “Ruski rulet”, “100 posto” i mnoge druge koje su rado slušane i dan danas.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA