Adil Maksutović

INFORMACIJE

Adil Maksutović – Biografija

Adil Makustović rođen je 14. Jula 1983. godine u Beogradu. Mladi srpski pevač, romskog porekla, osvojio je simpatije publike za vrlo kratak period.

Pevačka karijera

Na vrh javne scene popeo se munevitom brzinom, a u tome mu je od velike pomoći bila i njegova pesma „Ne mogu bez tebe ja“. Izdao je tri albuma do sad njegov prvenac 2008. godine, zatim 2010. godine  Ljubi me po sećanju i Maskenbal 2013. godine.

Na Grandovom festivalu 2012. godine zasluženo je odneo pobedu i osvojio prvo mesto prelepom baladom pod nazivom Laku noć. Ovaj vrsni mladi talentovani pevač malo koga će ostaviti ravnodušnim svojim raskošnim glasom, koji u svakom tonu nosi neku posebnu emociju.

Osnovnu školu završio je kao odličan đak i ponosno i zaslužno dobio i Vukovu diplomu. Završio je Kriminalističko – policijsku akademiju i upisao Pravni fakultet. Pevač koji radi na sebi i kaže da će uvek nadograđivati svoju pevačku karijeru.

Porodica

Majka Džemila i otac Arif ponosni su na svog najstarijeg sina Adila koji je pored obrazovanja i jedan veoma talentovani mladić. Ima brata Maksuta i sestru Adelu, za koje je jako vezan, a iz braka sa Anom Ramadanovski dobio je naslednika kome su dali ime Andrian.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA