Aco Pejović

INFORMACIJE

Aco Pejović – Biografija

Poznati pop folk pevač Aco Pejović rođen je 18. aprila 1972. godine u Prijepolju. Aco je srednju muzičku školu završio u Podgorici. Pored toga što je vrsni pevač, on se odlino snalazi i u sviranju klavira.

Pevačka karijera Ace Pejovića

Aco Pejović je u glavni grad došao 1994. godine kada je počeo da gradi svoju karijeru. Bio je zapažan posle svog prvog nastupa na Zvezdari u jednoj poznatoj piceriji. Svoj prvi album ovaj daleko poznati pevač objavio je 2000. godine. Ovo njegovo prvo veliko delo stvorilo je i nekoliko hitova koji se i dan danas slušaju. Aco je poznat po tome da pravi dobru atmosferu i gde god se čuju taktvoi njegovih pesama, dobar provod je zagarantovan.

Nakon objavljenog prvog albuma, njegova karijera krenula je uzlaznom putanjom i publika ga je dočekivala sa oduševljenjem gde god da se pojavi. Objavio je još sedam albuma i dvanaest singlova, među kojima je i nekoliko dueta sa svojim poznatim kolegama. Najveći hitovi Ace Pejovića su “Viđaš li je druže moj”, “Prolaze dani, prolaze noći”, “Prevara”, “Taxi”, “Pet minuta”, “Opušteno”, “Jelena”, “Litar krvi”, “Metak”, “Seti me se”, “Neko treći” i druge numere koje su i danas veoma popularne i slušane.

Aco Pejović učestvovao je i na Budvanskom festivalu 2004. godine, kada se publici predstavio sa pesmom “Ne umem da te ne volim”. Osim ovog ostvarenja njegovi obožavaoci pamte ga i po učešću na Grandovim festivalima 2008. i 2010. godine.

Porodica Ace Pejovića

Poznati pevač Aco Pejović više od dve decenije je u skladnom braku sa svojom suprugom Biljanom, sa kojom deli i dobro i loše. Krune njihove ljubavi svakako su njihove tri ćerke Magdalena, Marija i Iva. Svoje slobodne trenutke Aco Pejović najviše voli da provodi u krugu svoje porodice.

Click Here To Join Native Media

FOTOGRAFIJA